BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?

Santai Bersama BEN ASHAARI 

Dah lama x join segmen Abang BA. Jom kritik blog ku. Nak tahu sejauh mana kurang blog ini. :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

13 Cakap Saya Jadi Engineer:

Goblogz said...

salam, nak kritik skit.. iklan kt atas tu kalau letak yg panjang baru cantik

dah folo n klik iklan dan kritik blog saya kembali
http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Goblogz said...

dan dah like fb page anda juga

(: gebangkembang :) said...

nice and simple :)

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aimifiqa said...

@Goblogz hihi. thanks sbb bg komen ni. nnt akan dibetulkan. :)

@(: gebangkembang :) thanks sudi drop by.

Mrs. Farhan said...

Agak berat untuk di scroll ke bawah. Nape ek?? Errr, intenet saya kot. =P

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Komen kalau boleh buat pop up box k. Untuk yg intenet berkelajuan siput, kotak komen ni lambat sikit nak kuar. =P

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Nor Shazana said...

blog ni dah cantek. ^____^ tapi knpe loading lama sangat? blog ni berat atau internet sy slow? kompius2~


http://shahimarzone.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Aimifiqa said...

@Nor Shazana hmm. x sure la plak. nnt sy cek loading ni. bab pop up box tu. nnt saya akn usahakan. thanks for the comment.

@Mrs. Farhan loading? try cek jap. hehe. thanks~

ɀʉɱʁɩ said...

purle batik..:)

http://xamreenaxeer.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html#en

noraizuraMasoud said...

cm berat jek blog ni...
but..i folo...

sy blogger bru..

http://aizurasatusatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

iPai said...

walaupun dah lama lepas, rasanya saya sarankan buat pop up comment box .. no offense ..

Aimifiqa said...

@iPai ok. lepas ni akan dibuat. hihi

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...