Saya Ada Kembar!

Dari segmen yang telah dianjurkan Cik Najihah kita tu, Segmen Mencari Kembar. Dan paling tak sangka telah ku temui kembar ku dalam segmen tu. Seronok siap sama tarikh dan juga tahun. Dan paling yang tak sangka, kembarku ini, pula memang ade kembar. So kami bertiga memang kembar la. Seronok dapat berkongsi tarikh lahir yang sama pada tahun yang sama juga,

Kami berkongsi nombor yang sama.

7 JANUARI 1991

Tapi yang membedakan kami adalah detik kami keluar dari perut ibu masing2. Inilah blog2 kembarku. 

Sarah


Hajar

Tengok, header pun same. Korang memang sweet la. Kembar berblogging.

 p/s : next time boleh la kite celebrate sama2 ye. :) Suke jumpe kembar. JOm ramai2 kita terjah blog mereka dgn klik header.


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

16 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

waa...2 lagi hihi

Aimifiqa said...

@cik najihah tula. tak sangke. best sgt2~ hihi

Cik Ezy said...

kembar tiga yg comel..
hihikk

Aimifiqa said...

@Cik Ezy btul2. hehe. perasan plak~

Cik Sara said...

tahniah!..
kembar dalam blog tak jumpa lagi.. tapi setakat ni dah ada 2 "kembar" dari matrik..=))

Aimifiqa said...

@Cik Sara waa. bestkan kalo ade kembar.

aliaa farhana said...

aisey....kak al je la tade kembar ni...sob3..

Aimifiqa said...

@aliaa farhana jom cari kat blog cik najihah. mne taw jumpe. hihi.

Sarah Naiema said...

wah... nie kembar ketiga la..^-^

Aimifiqa said...

@Sarah Naiema kembar ketiga awk. hihi.

sharifahzakiah said...

waaa nk kembar gak T_T

Aimifiqa said...

@sharifahzakiah jom terjah blog cik najihah. ade list yg lahur by bulan. kalo ade rezki. bolehla jumpe kembar. hihi

iPai said...

wah syok laa ada kembar .. saya ada juga kembar tarikh lahir ni .. semuanya bukan blogger .. uhuhuh

Aimifiqa said...

@iPaihihi. btul2. sy pun ade. schoolmate dulu.

Abang Stalker said...

smpai kembar 3 tu. :)


ehem,,besday abg da nk dkt ni.hadiah2! :P mke x segan.hahaagaga

Aimifiqa said...

hihi. kembar tu. hih. bile bday? ce bgtau. ngeh2 :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...