Facebook Kene Hack!


Semalam ada virus yang sedang diuar-uarkan dalam laman sosial facebook. Ramai yang pasti sudah terkena akan virus ni. Bayangkan orang yang tidak semena-mena, orang yang jarang berchatting  bertegur sapa, siap dalam english lagi. Apa kena engkau ni? Haha. Bukan salah untuk menegur dalam english. Tapi siap berbalas-balas lagi.

Antara perbualan yang dihack! 


And this one. Pagi tadi. Once again~ Oh no!
Message starter perbualan. 

p/s : Sapa2 yang terkena. Ignore jela. Mcm mane jalan penyelesaian dia? Anyone?


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

siyes??
waa takut gile ni

Aimifiqa said...

@cik najihah tula. makin mjadi2. tapi x sure sama ade org tu kene hack atau kita sendri. tak sure.

Syafiqa said...

fiqaaa, masa bw td, ade gak tgk orang kata kene hacked, yeah kene ingat jgn layan.. btw cantik blog :D

cik najihah said...

baru je kene tadi oh..tros x layan haha

Aimifiqa said...

@cik najihah bahaya kan. merapu je bende ni. tapi x tahula. kalo kite reply msg depe ni. kite pun effect sekali.

lia AKA milo said...

hihihi..dah lama tak buka facebook.

Aimifiqa said...

@lia AKA milo awat tak buka? mesti bz kan2?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...