My 1st Buffered Earning

Alhamdulillah, tak penah2 dapat BE. Tiba-tiba dah ade hari ni. Sebenarnya kan. Tak tahula apa sebenar maksud BE ni. Dan masih tak faham2 sampai sekarang. Ape ntah. Haa. Sapa boleh terangkan? Silakan..
Serius bila baca artikel psal BE pun masih blur2. dan tak berapa faham. Last, wat dunno je la. 


p/s : Alhamdulillah. Takdela masyuk sgt. Thanks nuff :) iklan grapevine yang u-mobile tu. Pe lagi, klikla. 


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

19 Cakap Saya Jadi Engineer:

Lia-De-Pinky-Leo said...

taniah2... bestnyer.. hheh

Aimifiqa said...

thanks2. hihi. :)

nuR izyan said...

tAHNIAH!!
Insyallah dpt lg nnt :)

Goblogz said...

wooo wooowww

Cik Ila said...

Tahniah2...dulu Cik Ila masa mula2 dpt BE dulu,excited sgt..smpai tiap2 hari buat entri baru..
Time BE tgh berjalan ni..manfaatkan sepenuhnya..kalu tak,tak untung..
tarik ramai sket readers...msti income masyuk!..

Slm perkenalan dr cik ila..jmpe kt innit td.. ;)

cakedorayaki said...

sikit2 lme2 jdi bukit..hakhak..sye pon xtwu gk..so far pepatah tu je yg owg slalu kaitkn ngn nuffnang nie..

alif haris said...

hehe bg separuh BE tu boleh ? hahaha

Abang Stalker said...

tahniah la aimi..abg ni da berbulan x de pun dpt BE.adakah nuff bg kt aweks2 je. =='

saya bukan tomato said...

wahhhhh syioknye ! ^^

Wani said...

alahai bestnyerrr

Aimifiqa said...

@nuR izyan insyaAllah, amin~ tapi depend kat visitor gak kan.

@Goblogz hehe. wowwo! :)

@Cik Ila ok2. nnt akan tarik punya.

@alif haris hihi. kalau masyuk boleh je. hihihi

@Abang Stalker awek2? maybe jugak kan. hihi. ntahla abg, x reti bab2 ni~

@saya bukan tomato hihi. thanks. mmg sronok~

@Wanihii. best2~

hyemynameisrasyid said...

em.,tahniah ye.,^^

Aimifiqa said...

@hyemynameisrasyid thanks ya! :)

mawarseri said...

wah ...syiok lah ek..semangat sikit nak buat tambahan entri..teruskan ya chaiyokkk.... lov from mumbai...**silalah ke blog singgahsana idaman

Atiqah Sa'ahiry said...

http://www.myresipi.com/top/detail/88

resipi cheese cake ..hari tu Aimifiqa komen do blog kita...

semua resipi mak kita ambil di myresipi.com je

Cik bunga mawar said...

wah, bestnye...folower banyak tu, mesti untung pon banyak kan kan :)

iPai said...

pergh tahniah !! ... nak boikot sama dgn abg stalker .. tak pernah dapat BE .. nuff kasi kat aweks2 cun je ..

Aimifiqa said...

@mawarseri smgt terus. tapi xde idea nk update ape.

@Atiqah Sa'ahiry thanks. i will check out. thanks.

@Cik bunga mawar hihi. takdela sgt. bese je.

@ipai: boikot ngn abg stalker. hihi. mne ade la. sy pun x fhm bab BE ni

Abang Stalker said...

xpe la..abg thu,nuffnang memilih :(

tahniah aimi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...