Review | A Little Thing Called Love

Cinta Pandang Pertama? Sapa percaya sejauh mana first love ini bertahan. Tapi dalam cite ni memang btahan. Sooo Sweet~



Nam adalah seorang gadis berkacamata dan berkulit gelap berusia 14 tahun. Ia seperti "ugly duck" rupa yang diam-diam jatuh cinta dengan Chon (Mario Maurer), seniornya di SMU yang juga siswa paling populer. Selama satu musim panas, Nam membuang kacamata dan memutihkan kulitnya, dan kemudian mendapat watak Snow White dalam drama sekolah serta menjadi mayoret band di sekolah.Ia membuat semua pria jatuh hati padanya, kecuali Chon


firstlove02.jpg (600×398)

Cerita ini sumpah memang sweet gila dan comel habis. Ending yang best. Memang feel tengok cite ni. Tak rugi tengok! Serius.

Trailer cite ni~



Gmbar2 dalam cerita ni~

Time Nam Jadi Snow White

Part Sedih T.T

Paling Sweet, Shone ni dalam diam gak suke kat Nam dan siap ada album lagi tu. Sweeet sangat.
254506_229789437034455_197473696932696_1061847_1261871_n.jpg (500×375)

250367_229789670367765_197473696932696_1061853_8173453_n.jpg (500×375)

p/s : Jom tengok movie ni. 5 Stars!

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

5 Cakap Saya Jadi Engineer:

ZWAN SABRI said...

Zwan x penah becinta lg.. so skang ni sedang menanti my first love.. HEHE

Aimifiqa said...

@ZWAN SABRI waa~ menanti 1st love. 1st love kdg best dan myakitkan hati. but nway. hargailah org yg kita sayang. ceewah~

Ronaldmohoni said...

Firts love? banyak pahit dan manis yang saya rasai.

Aimifiqa said...

@Ronaldmohoni kenangn pahit. sakit kan~

ken said...

puppy love kan? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...