Follower Mencecah 1K. | Thanks Semua!

Alhamdulillah. Akhirnya. Blog Aimifiqa ini telah mencecah 1000 follower. Ini bukan entri kebanggaan atau sama maksud dengan nya. Ini entri penghargaan untuk semua follower yang telah banyak menyokong dalam dunia blogging ini. Terharu~ *mcm buat ucapan dapat anugerah ape je.

Memang tak percaya, masa starter jadi blogger hanya lah sekadar mengisi masa yang lapang ketika lepasan SPM dulu. Kini, blog ini pun telah berumur setahun lebih. Dan tak sangka boleh pergi sejauh ini. Walaupun daku ini tidaklah sefemes Blogger Otai atau Icon Blog. Tapi bersyukur sebab mempunyai pembaca yang setia dan tidak jemu singgah blog ini. Walaupun kadang2 entri yang tak seberapa. Tapi masih ada yang menyokong.

Thanks semua. Sayang korang semua~ 




Blogger Yang Bertuah Petang Ni

Thanks Kepada Cik Syuha. Jom ke Blog Syuha

999- Beautiful number. Thanks kepada Cik Safura. JOm Ke Blog Cik Safura.

Rasa best dan seronokla. Thanks semua :)

p/s : Kepada dua blogger di atas. Actually nak bagi something untuk sbg penghargaan. Sbb anda mmg bertuah pada petang ni. Kalo header free. Aci tak? :) 

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

19 Cakap Saya Jadi Engineer:

Lyssa Faizureen said...

wahh . congrates yeahh ! ^_^

cik najihah said...

aimi..cane nak letak kod banner kat bawah tu..ajakan...hukhuk..da buat tapi x jadi

yarn liyarnalin said...

untungla (: tahniah .

blog-tips-kurus said...

syabbas bethe!! hebat ni.. :)

Aimifiqa said...

@Lyssa Faizureen Thanks lyssa. tak sehebat awak lagi :)

@cik najihah hmm. jap ek. tgh cari balik.

@yarn liyarnalin untunglaa~ mcm trademark sape ye. hehe. takpe nnt yarn pun boleh nnt.

@blog-tips-kurus thanks kepada yg support utk jadi sebegini hebat :) *perasan plak.

Cik Ezy said...

tahniah awk..
=)

Aimifiqa said...

@Cik Ezy thanks cik ezy :)

syuha zulkifli said...

ehe ^^
doakan yg sama untuk syuha ^^

Syafiqa said...

waa tahniah fiqa :D tumpang gembira sbb capai ke 1000th follower, thx sbb sudi bagi banyakkkk sangat tips, :D

Aimifiqa said...

@Syafiqa welcome dear. tips tu takdela byk sgt. mbebel je lebih kan2? hopefully dpt beri advantage kat awk syeqa. :)

farra8979 said...

wah, tahniah ye.. dh ramai yg follow... ^__^

nida husna said...

waaa. hebat2

Aimifiqa said...

@farra8979 thanks. hehe. thanks kepada yg support cik aimi selama ni.

@nida husna saya tak hebat. follower yg beri support yg hebat. hehe :)

NasZ said...

wah..tahniah2..banyak tu..saya pun skit je..

dah letak link awak dalam side bar blog faveret saya ye?

MOHD NASER.com

Aimifiqa said...

@NasZthanks awk. :)

asnizaziz said...

tahniah awak :)

Aimifiqa said...

@asnizaziz thannks. appreciate that :)

iPai said...

pergh .. mantap tuh

Aimifiqa said...

@iPaihehe. xdela. segan plak. belum mantap lg. hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...