Happy Birthday My LOve!! | Cik Ciku

Selamat Hari Lahir Cik Ciku. Yang atas ni ha. HA HA. Eh bukanla, yang ni nama feymes dia kat blog je. Birthday budak kecik yang dulu kami penah bersama2. Kiranya dalam 6 tahun bersama-sama. Dari sekolah menengah lagi. Tapi start rapat time form 4, Sekelas ngn dia ni ha, Lagipun satu wing dengan aku. 


Orangnya = NURUL SYARAFINA BINTI SHAHRIR

Kalau dulu, boleh sambut depan mata kan. Sekarang ni laman maya je la. Lagipun nak hang out skrg ni. duit pun pokai. Susah takde transport. Tapi kan best kalo kite pekena cendol plus laksa. Sedap tu. Ko belanja la ye? As burfday girl. Hehe. Kejam plak. 

Serius paling best yang ingat kenangan. Kita minat group yang sama penyanyi time form 5 dulu. 6ixth sense. Kalo kat radio tu ha, ade lagu Cinta Yang Sempurna, cepat2 kami berlari ke arah masing2. utk karok sama2. Hahaha. Paling best. Jerit2. Syara! Lagu best ni!!!!! Demn, best woo.





adi 6ixth sense, 6ixth sense adi, vocalis 6th sense, adi sixth sense
Love Adi <3


But sekarang, kita tak rapat macam dulu lagi kan, kalau ko ajak aku gi mana2 kat KL, mesti aku tak dpat pegi, ko pun dah naik menyampah dengan aku. Tu yang ko malas nak ajak aku kan dah. Sampai sentap dengan aku dan merajuk dengan aku. Time tu kan aku terasa kut. Sedih sangat. Tapi takpela. Let it go. Bukan ape, time ko ajak tu an, tak kena masa dan waktu. dan juga piti.


Kita selalu kongsi dan main secret admire. Smpai kene label macam2. Tapi tak nak lah mention kan sapa. Kantoi la pulak kan nnt. 


Rindu zaman dulu2. 

Gambar time dinner form 5 Batch 07/08. *muke ak cam sengal je

Kite grad bersama2

Gmbar paling best. Kenangan dalam kelas. Duduk sebelah2 je kan?

Eh time ni kat KmPK. Mcm kenal je baju ijau tu. Baju sape tu?

Hasrat nak jadi doctor kan? hehe. Dalam dewan je la ye. :p

Pose paling best dalam Kmpk. Cantik Gambar ni kan.

Ucapan utk ko ~

Selamat Hari Lahir Yang ke 19+1. Dah tua ko tu. Matang sikit. Mge bahagia dunia dan akhirat. Murah rezeki selalu. Mge impian anda tercapai. Dan jangan mudah putus asa. Kalau jatuh, kita bangkit sama2. Kalo ade orang benci, kita suka balik org yang kita benci tu. Mge iman kita bertambah seiring dengan usia kita. Jangan lupa parents kita. Ape lagi ek? Jangan nakal. Mge anda menjadi insan yang berjaya smpai bila2. Last but not least. Jangan putuskan persahabatan kita ni. 


Friends Forever. Friendship Never END :)


p/s : Kongsi birthday bersama Cik Zani. Happy Birthday gak ye. Sweet 20 teen. Hehehe :) Ucapan tu Ditujukan jugak utk zani.


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

6 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

hepy bufday :)

cik ciku said...

haha..sayang,

thnks a lotttttttttt..

sorry 4 everything, aku bukan dah xajak ko keluar dah..dgn aku2 sekali tak keluar lah..hahahaha.. tp ko la org plg aku senang nk maafkan..aku mmg yg ko kot..pasal hal tu aku plg sentap dgn f***** dia yg janji dgn aku dgn kwn aku, yg dia mint, bila kwn aku cancel, si f tu cancel...sentap tu bjangkit kat ko..

again sayang, ko kawan terbaik aku sampai bila2..

sorry 4 everythings..jgn terasa hati erk..

sayang ko..<3 <3

Aimifiqa said...

@cik najihah thanks cik jiha for the wish :)

Aimifiqa said...

@cik ciku hehe. terasa sekejap je. but then ok je. hehe. happy bday ye. :)

ZWAN SABRI said...

Untung Syarafina sebab dapat kawan macam U.. siap wish dalam blog lagi.. bagus2.. ;)


MySuaraBlog: Tabik Springlah Sama Pakcik!

Aimifiqa said...

@ZWAN SABRI hehe. best kan? nnt kalo bday zwan gak. boleh buat entri. tapi tak sure la bday bile? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...