Yeah! Blog-Make-Over~

Akhirnya siap dalam menyelesaikan misi make over blog kawan ku ini. Dengan bertemakan hijau. Kawanku ini gemar dengan hijau dan beliau telah mengambil Kungfu Panda sebagai header. Tema nya ialah Kungfu Panda and Bamboo. Majoriti banyak warna hijau la. Tapi simple je mengikut kehendak si empunya blog.

Tema header yang telah difikirkan

"Dumb And Dumber"


Tak sempat nak print screen untuk sebelum dan selepas edit. 

Makeover secara keseluruhan, jomla serbu ke blog empunya 


p/s : Klik header untuk ke blog kawanku ini

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

15 Cakap Saya Jadi Engineer:

shiema sufian said...

boleh la buat belog shiema pulak ye lain kali :)

Aimifiqa said...

@shiema sufian boleh je. hihi. tapi bsyarat la. kene charge kalo ngn shiema. hihi. :P

Cik Ezy said...

comel nye panda!
hihikk

Aimifiqa said...

@Cik Ezy panda yg kiut~

haz|rah said...

wohoooooooo!!!...
i loike sumenyerr..
time kaseh2..
len kali kalo kte jumpe bleh r ko tuntut blanje ke ape ke..
hahahahah~

Aimifiqa said...

@haz|rah yeye! lepas ni kene tuntut ajie belanja la ye. paling kurang pun mkn kat trutti frutti(tak penah mkn). bestnyer!

Taufiq Tiramisu said...

nice editing. hehehe. you have talent! ;)

Colattachocolates said...

fiqa..nape blog akak dia punya gadjet x leh save yerk..adeh!!any komen pls..

Aimifiqa said...

@Taufiq Tiramisu hihi. thanks. :)

@Colattachocolates gadjet ape kak?

ANA said...

pandai laa kak edit blog ! :DD

Aimifiqa said...

@ANA thanks adik ana. hihi.

iPai said...

wah .. pandai edit template tuh .. hebat2 ..

Aimifiqa said...

@iPaihihi. thanks ipai. bese2 je. ceewah~ ;p

Abang Stalker said...

abg plg x pndai bab edit2 ni =='


sbb abg pemalas :D

pndai aimi edit ;) bole ajar abg.

Aimifiqa said...

@Abang Stalker hihi. mmg kene rajin main ngn coding2 ni. juling2 mata gak. thanks ye. nnt boleh ajar slagi mampu. hihi :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...