Gathering Blogger Perak Di Burmese Pool | 10 July 2011


GATHERING BLOGGER PERAK, BURMESE POOL 

Semalam ulung kalinya menjoinkan diri dalam gatheringer Blogger Perak yang diadakan di Burmese Pool. First time join gathering, mula-mula kekok gak diri untuk myesuaikan diri. Tapi dah lama-lama tu, ok je sebenarnya.
Serius seronok. Mula2 kiteorang 'ice breaking' dulu. Nak berkenalan sesama sendiri. Ramai juga yang memeriahkan gathering ni. Dalam 30 lebih. Memang meriah. Sesama blogger memang happening. Lepas mandi manda, kiteorang makan ayam yang telah di'barbeque' kan oleh yang pakar. Sangat sedap ayam. Lepas  makan sambung balik mandi. Lepas mandi tu pula, kami semua bergerak ke depan Zoo utk photoshoot. Photoshoot beramai2 dan juga solo. Tak buat solo, segan la plak. ><

Jom tgk gambar2. Sumber gmbr : Fotograf yang pakar dari Blogger Perak

Ayam BBQ

Time Ice Breaking

Blogger Perak Crew

Surprise event untuk azimah dan muna (Choc Indulgence tu)

Yang hadir! Korang memang best~ Happening!

Senarai yang join gathering yang sangat happening

Nordiyana KhairudinRos AniszaMuhd FadilAmirul HafizBro ReezBro FramestoneAdired AdibBro AzqarJackie KohTouya Amirul AbuFaridzulSyakir RahmanPisyek KumarQusya AzmiIeyraAmalina YaacobNurhafizahNur AziemahMuna RahimahRaja AzlinUmmu KhaulahAfiqah Nu'aimiNurul 'AqilahLai AkmaAten AzharNurul AtiqaNurhayatiNoraliaa FarhanaRuzz EzzanieReena TanNoor HanisahAngah
Opss terlupa nak letak gmbr retis kat BP ni



Happening depe ni mandi kat Burmese

Last but not least
 


p/s : Aku rase ak paling banyak tak cakap kat BP tu kan2? First time katekan. Anyway, enjoy gathering ni dan best, happening. semuala. Rasa macam nak lagi je. ><


Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

13 Cakap Saya Jadi Engineer:

Muhd Fadil said...

eh? eh? dah siap entri gath? hihihi..
mekasih ye sudi join gath kali ni.. lain kali, panjang umur, boleh join gath lagi.

Ros Anisza said...

nanti kita gath lagi ye :)

cik najihah said...

besnye....

Aimifiqa said...

@Muhd Fadil dah siap. eksaited. semangat. hehe. insyaAllah. kalo pnjg umur lg join jgak. dan kalo ade rezki. ><

Aimifiqa said...

@Ros Anisza ok. kalo ade kesempatan lagi. rindu nak gath lg. :)

Aimifiqa said...

@Ros Anisza ok. kalo ade kesempatan lagi. rindu nak gath lg. :)

Aimifiqa said...

@cik najihah mmg best. hehe. syok2

angah said...

best jumpa retis semua...
insyaallah la kalu panjang umur kita jumpa lg ye..

Aimifiqa said...

@angah jumpe retis2. hhe. aminn. insyaAllah kalo umur yg pnjg ketemu kita lagi. :)

Muhd Fadil said...

pesal ek takde gambar penyu? hihihi

Ruzzezanie said...

asal xde gambar akak??? * hentak2 kaki 360 kali! :)

thanx join dik, pasni join lagi k..n make sure pasni xmo segan2 n xmo senyap dah ye.. kena ckp2 byk2 gak! hihihi

Aimifiqa said...

@Muhd Fadil adela. hehe.

Aimifiqa said...

@Ruzzezanie gmbr akak ade la. tapi kecik jela. ok2. lepas ni kalo join. jadi kecoh mcm akak. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...