Alamak! Kat Sini Ada Pocong!

Takmo besar2 takut pun ade

Sapa perasan kat iklan free 24 jam tu ade hantu berlegar selama sehari kat blog gua ini. Pergh! seram sejuk aku dibuatnye. Serius. Mula-mula buat tak tahu je *kes penakut. Sebab takut tekan gambar tu je nanti kuar gambar menakutkan ini. Manalah tahu kan. Serius takuuut~

Bila aku ada keberanian sikit nak klik, klik2. * minta2 tak jadi apala

Rupa-rupanya........

Ha... INI la orang nya.

Wan Cikgu Muzik rupanya. Aiseh menakutkan je. Tapi iklan ni abis dlm masa 5 minit je lg.

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

16 Cakap Saya Jadi Engineer:

sergeant keroro said...

kalau bukak time tengahmalam konpem cuak, HAHA

Aimifiqa said...

@sergeant keroro mmg takut pun~ bukak siang pun kecut

Fikri said...

bln posa xda antu la.. hehe

MisS HoNeY said...

haha..ketaq baq hang.haha

Cik Purple Pinkypuff said...

cp pon mcm tuh memula masa cikgu tempek banner tuh kat blog cp..:D tekojut gilew! :P

Aimifiqa said...

@Fikri hihi. tula psal. tkejut gak

@MisS HoNeY tula pasai. ketaq woo

@Cik Purple Pinkypuff hihi. tkejut kan2~

alif haris said...

hahahah .. cegu wan saje je buat orag takot tempek iklan cmtu :D haha

tomatokering :) said...

nasibbb bulan puasa ;p

NasZ said...

ada pengalaman jumpa depan2. banyak. tapi dah lama. masa kecik dulu.

MOHD NASER.com

Aimifiqa said...

@alif haris mmg pun. saspen je. hihi

@tomatokering :) tula. bulan pose semua kene ikat kan.

@NasZ yg real. omg. so.. mcm mne? ce cite pgalaman anda. eii, menakutkan la.

ninie_azriena said...

haha..menakutkan betul..slalu gak berlegar2 di blog lain..serammm

jom join bloglist ninie :) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ninie-azriena-ajak-join-bloglist-teruja.html

Aimifiqa said...

@ninie_azriena seram sangatkan. hihi

shafmechy said...

tambah2 kalau tinggal kita sorang2 ja...haha

Aimifiqa said...

@shafmechy mmg kejutla kan.

Aimifiqa said...

@shafmechy mmg kejutla kan.

RepublicAku said...

siang2 pun terkejut...keh3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...