Blog Ini Korang Wajib Tengok


Takda idea nak update ape. Sekarang ini mood tengah ke laut. Haha. *laut la sangat kan. Ok sekarang tengah pening bermain dengan coding. Sebab makeover blog kawan dan alhamdulillah akhirnya selesai juga. Tapi tak tahula owber nya puas hati ke idak. Nak tengok tak? Jom terjah ramai2.

Blog Nanie

Balik kepada asal kan, nak promote blog my dad. Blog ini mengisahkan mengenai kehidupan ayahku sebagai seorang guru dalam berapa peratus la. Tapi kebanyakkannya, blog ini diupdate dengan aktiviti surau dan taman kediaman kami. Moga semua kawan2 dapat jenguk ke blog ayah saya ye. Moga dengan kebaikan kome semua ke blog yang besar font nye, kome terjah la ye.

Blog Ayah

p/s : Jom Terjah ye :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

sergeant keroro said...

wah wah, ayah pon berblog. maju, hehe XD

Aimifiqa said...

@sergeant keroro hihi. ayah yg maju. ngeh2

alif haris said...

style lah ayah pn blogger :) hehe
okay terjahan bermula ^^

Aimifiqa said...

@alif haris hihi. thanks for terjah ye :)

Syafiqa said...

Ini sangat cool, cayalah, well done :D

Aimifiqa said...

@Syafiqa thanks dear. hihi

iPai said...

pergh .... macam mana laa nak ada rajin edit blog ni .. nak tukar macam tak nak .. bila tgk, rasa cam tak puas ati plak .. haddoi ..

Aimifiqa said...

@iPaihihi, mmg suke pon edit3 ni. minat katekan

Nanie Azwa said...

tenks pikah!
sgt2 puas ati ok. :)

Aimifiqa said...

@Nanie Azwa welcome nani. its my pleasure

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...