Kempen : Jom Beri Duit Raya

 Apa tujuan kempen ini?


Tujuan aku dah jelas dan nyata, kita akan bagi duit raya kepada orang. HOHO


"Bro, gua tak ada duit nak bagi kat orang. Gua sendiri pokai."

Relax dulu bro, meh aku nak bagitahu sikit camne caranya. Jangan gelabah, atau kau memang nak mengelak? #sarcasmKempen ini mudah sahaja, ianya berlaku bermula sekarang, sehingga tamat bulan Syawal. Lama tu, sebulan tau. HAHA
Bagaimana?

Mudah sahaja. Korang cuma perlu ikhlaskan diri untuk klik iklan di setiap blog yang korang lawati, hehe.Aku tahu kebanyakkan (baca : mostly) daripada kita semua ni memang malas gila nak klik iklan kat blog orang. Tapi nak orang datang klik iklan kat blog kita kan? #rollingeyesJadi, apa salahnya di bulan raya ini, setahun sekali kita rajinkan diri untuk klik iklan setiap blog yang kita lawati. Tahun ini kita beraya sebagai blogger, jadi mesti kena ada duit raya kan. Walaupun setiap klik itu cuma bernilai beberapa sen, tapi jikalau dikumpulkan dalam masa sebulan, insyaAllah boleh dapat lebih dari RM 2 setiap seorang. Kan? #sengihItu sahaja, mudah dan senang je kan?


Camne nak join kempen ni bro?

Mudah jugak, korang cuma perlu copy paste entri ini, dan backlink kepada blog yang berkenaan. Contoh,


Aku nampak entri ini di blog Keroro, Aku copy dan backlink kepada Keroro. 

Bila korang dah join kempen ini,  tanamkan sifat amanah dan jujur serta ikhlas dalam diri. Ikhlas memberi duit raya kepada orang lain, tanpa menyatakan korang dah klik iklan si polan sekalian.Itu sahaja rasanya, aku tak paksa korang. Korang join dengan kehendak korang sendiri. #senyum


Selamat berkempen!


p/s : Jom kempen ramai-ramai.

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

Miss Eunice said...

done!
selamat hari raya! ;)

sergeant keroro said...

hehe, thanks sudi berkempen =)

ZWAN SABRI said...

Zwan mmg klaw p mana2 blog, sambil zwan baca entry zwan akan klik iklan skali.. ;)


MySuaraBlog: Golongan Apakah Kita?

Aimifiqa said...

@Miss Eunicehihi. selamat hari raya juga. hihi

@sergeant keroro hihi. welcome. sama2 beri duit raya.

@ZWAN SABRI waa. thanks ya. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...