Redeem Point Di Octove?


Pernah ku bilang dalam entri INI. Mengenai satu laman sosial baru product Malaysia tau. Yang best dan seronok dapat redeem point di sini. Mungkin sestengah tidak percaya akan kebenaran dan kesahihan benda ni kan.

Tapi.....

Nak bagitau ni, yang adik ku telah redeem point dia. Dan dalam masa 3-4 hari je dah sampai hadiah tu. Memang amaze la.


Di kotak atas tula, hadiah yg di redeem untuk menjadi tebusan sepanjang bermain dalam octove ini.

Dan hadiah pun telah sampai....



p/s : Banyak lagi hadiah yang ditawarkan. Nak join? SINI
Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

16 Cakap Saya Jadi Engineer:

Bigdaddyz said...

macam menarik jer ni...

Aimifiqa said...

@Bigdaddyz try la join. best gak. hihi

Wani said...

hehek, comel kan angry bird ni!

Aimifiqa said...

@Wanimmg comel pun. mjadi trend skrg ni kan

lalalulu1457 said...

saya ada acc octove ! tp taktau plak bleh reedom . thanks for the info ye ! :D hallo hallo me on octove ! Adila II :)

Abang Stalker said...

wah..o.O nk main jgk la.berbaloi ckit.xde la dpt puas je. :)

Aimifiqa said...

@lalalulu1457 hihi. kite kan dah bkwan di octove. hihi

@Abang Stalker jomla join abg. best2. best dapat hadiah.

nurathirahkaman said...

angry bird...wahhh..:)

shafmechy said...

nak try explore tgk..x pernah dgr lagi

Aimifiqa said...

@shafmechy bila dah try nnt. add la kami di octove ya. hihi

zulhilmi.tempoyak said...

fuyooo...dpt btol ke..ingatkn men2 je...

Aimifiqa said...

@zulhilmi.tempoyak mmg betul. skang ni tgh redeem lg satu.

alif haris said...

wahahaha .. ingatkan tu khabar2 angin je ..pasni nk try aktif kt octove lah ..hehe

Aimifiqa said...

@alif haris nnt add la ye. hihi

iPai said...

wah .. ye laa .. cepat ye .. tapi ari tuh daftar ada problem laa ..

takleh masuk pon .. =(

Aimifiqa said...

@iPai la yeke? nnt daftar lg. kut2 boleh.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...