Dapat Hadiah!

Kome tau kan Octove.com yang telah diuar-uarkan di entri INI. Kan dulu pun dapat hadiah kat SINI

Tadi petang van pos laju dtg ke rumah. Memikirkan ape la hadiah dan bungkusan yang bakal dapat ni. Sekali dua bungkusan a.k.a. dua hadiah yang bakal dapat. *hadiah adik-adik punye hasil main octove.

Aku pun pikir mana lah hadiah yang diredeem sepanjang bermain octove. Padehal lebih kurang sama hari je redeem hadiah tu. Tapi napa aku tak dapat-dapat lagi.

Sekali.....

Dengan motosikal capuk membunyikan hon. Sapa la plak tu. Rupe-rupenya hadiah aku. Tapi kenapa hantar guna moto. *buruk pulak tu. Ingatkan kawan adik tadi.

So..kiteorg dapat 3 hadiah daripada octove ini. Terima kasih octove :)

Luggage tag Point yg nak kene redeem 1000 points

Black Angry Bird Keychain

Sling Bag Black 1300 points

Surat Cinta dari CEO Octove.

Sebenar hadiah yg di redeem ialah beg tapi silap teknikal so dapat keychain je. Tapi takpela janji dapat hadiah. :)




Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

14 Cakap Saya Jadi Engineer:

Hunnym Syot 美智子 said...

angry birds.. comelnyeee... nak keychain!! hehee


http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/im-sorryy.html

Aimifiqa said...

@Hunnym Syot 美智子 hihi. jom join octove.

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

wah! :)ni betul2 x main2.tahniah aimi! ;) comel.

sergeant keroro said...

nak jugak, cam best jek XD

Aimifiqa said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker) mmg tak main2. serius ni. sgt excited dpt bende ni. suke gile.

@sergeant keroro kalau nk. jomla join octove. hihi, pastu kumpul points banyak2

♥ MRS ZACKS ♥ said...

octove tu ape ? kih3 tak pnh tau :P

saya_arief said...

wahh..dapat angry birds..best..
;D

Syafiqa said...

Waaaa comelnya.. cool, btw ada sorg kat BP dapat iphone 4 kan, tu pun sbb redeem ek

apisv2 said...

wah, angry bird ;p

http://www.apisv2.com/2011/08/muslimah-bertudung-sopan.html

Aimifiqa said...

@♥ MRS ZACKS ♥ octove ini laman sosial yg dihasilkan oleh anak malaysia ni. lebih kurang mcm facebook jugalah. yg penting sistem point digunakan,

@saya_arief mmg best. dan sekrang kan jadi trend.

@Syafiqa haah. dia bukan redeem tapi bro framestone paling highest referer dan inviter. soo menang la Ipad

@apisv2 hihi. thanks apisz.

☀ Izzaty Hedry☀ said...

wah ...dh tbus ya .. zaty tk tbus lgi pun..;P

cik najihah said...

waa nak jugak..eh cane nak main bende tu

alif haris said...

bagus kan octove :D
sy pn baru je nk aktif haha

Aimifiqa said...

@☀ Izzaty Hedry☀ hihi, mesti zaty nk kumpul byk2. boleh dpt ranking tggi ni.

@cik najihah hihi. main dia lebih kurg mcm fb jugak. tapi setiap kali kite add friend, komen, like, events atc kite akan diberi point. but ada limit jugakla.

@alif haris hihi. btw, thanks add

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...