OMG! Rase Nak Pengsan Jap.



Kenal tak sapa blogger comel di atas ni? Yuyu Zulaikha la. Ala, top blogger ni. Otai dalam dunia blogging ini. Dia datang ke blog aku yang ntah pape ni dan komen entri. *pengsan sekejap, terkesima sangat



Thank Cik Yuyu sebab singgah blog saya dan komen entri. Untuk makluman cik yuyu. Cik yuyu boleh request kepada Apis untuk melukis lakaran gmbr Cik Yuyu yang kiut itu.

p/s : Takde idea nk update. Excited sbb blogger otai dan femes ni singgah blog. *sorila kecoh je kan.

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

6 Cakap Saya Jadi Engineer:

Syafiqa said...

waaaa, cepat loncat2 :D tumpang excited :D

iPai said...

hhhehe .. best kan kalau ada blogger otai datang komen .. rasa seronok je .. uhuhuh

aimi pon otai wat .. follower dah cecah ribu riban dah .... selalu datang blog saya plak tuh, memang terharu tau ..

sergeant keroro said...

hehe, untunglah~~ jom berkempen :P

Aimifiqa said...

@Syafiqa waa. dah tloncat2 dah ni. hihi

@iPai otai ke? hihi. tegar je. hihi. Ipai pun same je kan. tharu gak.

@sergeant keroro hihi. thanks. kempen? nak join la. mcm best je

Innanie | Ariffin said...

peh... retis dia skrang lah!

Aimifiqa said...

@Innanie | Ariffin hihi. mne ade la. tak lyk jd retis ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...