Alhamdulillah~

First time bekerja di bulan ramadhan dan hari ni pertama bekerja. Alhamdulillah dapat laksanakannya. Fuh, memang penat dan mencabar. Maklumla buat kuih kan, rasa mcam nak ngap je kuih tu. nasib baik puasa. Tak kira lagi dahaga dan letih, nasib baik bulan ramadhan, so sabar tu ada untuk segala-galanya. Hari ini telah berjaya membuat satu kotak besar kuih raya yang dalam tu ade bekas yang 50 biji biskut tart nenas. 

Alhamdulillah~ Esok ade lagi. Buat cream puff kalau ade masa lebih. hihi

p/s : Penat nak tulis panjang2. Pendek je la ye. 

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

4 Cakap Saya Jadi Engineer:

sergeant keroro said...

send sikit tart nenas tu, hehe XD

Aimifiqa said...

@sergeant keroro hihi. kene bg duit la

iPai said...

boleh pesan tak ? tapi nak aimi belanja .. heheheh

Aimifiqa said...

@iPaiboleh2. aimi belanja tapi gune duit ipai la. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...