Template Raya

Assalamualaikum~

Waa. mesti dah ramai yang sekarang ni berada di kampung. Siap bermain-main mercun. Berseloroh dengan saudara-mara. Oh Rindunya waktu ini. Tapi tak dapat dirasai sekarang. Kad raya utk korang semua. SINI

Sapa perasan yang template blog dah bertukar?

Semangat raya telah datang, maka blog ini pun nak jugak baju template raya. Sebenarnya, tema blog kali ini lebih kurang dengan baju raya kali ini. Bertemakan bunga ala japanese cotton ini. Memang sama la. # Semangat tak? Sampai header pun tukar sekali. Pink Gitu :D

Template vogue gitu :P


Template Raya :)


p/s : Amacam comel tak? :P

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

8 Cakap Saya Jadi Engineer:

Muhd Fadil said...

wah. comel ah dia punya template. rasa nak jeles. hehe.. selamat ari raya !!!

Aimifiqa said...

@Muhd Fadil hihi. tengs abang fadil. btw, dah dpt kad raya? selamat hari raya juga :D

♥ MRS ZACKS ♥ said...

comel sangat yunk :) cute jer. pink gtuwww ;)

sergeant keroro said...

comelnya, selamat hari raya :)

Aimifiqa said...

@♥ MRS ZACKS ♥ hihi. tengs MRs.Z. hihi. tema raya

@sergeant keroro thanks2. selamt hari raya juge :D

Ezad Skytech said...

comel tu..header tu bertukar jadi doodle..hee~

Yanaa said...

comel3...hehee..selamat ai raye dear..moga syawal taun nie dilimpahi nikmat kurnia dari-Nya setelah sebulan berpuasa...maaf zahir batin...:)

alif haris said...

waaah comel2 template raya ni .. pink gitu ~ aww haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...