Bangga Dgn Budak Ini


Gaelan Edwards seorang budak yang berumur 12 tahun dari Campell River, British Columbia. Sebab boy ini telah membantu ibunya dalam melahirkan adik lelakinya. Kiranya waktu ibunya telah "labor". Memang amazing sebab kalau ikutkan baya 12 tahun ini apalah yang tahu sangat bab2 ni. Sedangkan dalam pelajaran pun biase2 je, *kes aku la. 

Budak ini memang genius dan mempraktikkan apa yg dipelajari dan ditontoni di kaca televisyen. Disebabkan bantuan medical shows dan buku yang membolehkan beliau mbantu ibunya melahirkan adiknya hanya dalam bilik tidur. Siap potong talii pusat hanya mgunakan gunting biasa je. Memang amaze.

lebih lanjut SINI



Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

|| A r a W a n i || said...

erk.
teringat kt pengalaman bntu mak lahirkan adik bongsu 13 thun lalu.

sangat scary okeh!

Aimifiqa said...

@|| A r a W a n i || waaa. mesti bangga kan. cite la pgalaman awk. ke dah ade?

sergeant keroro said...

wow! serius cool. genius tol

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

hebat bdk tu,bsr blh jd doktor smbut baby.haha

Aimifiqa said...

@sergeant keroro mmg cool dan hebat.

@Iz.Eusof (Abg Stalker) kagum. mmg jadi doc pakar sakit puan la nnt. hihi. dah ade ciri2 ni

ken said...

amazing experience!

Aimifiqa said...

@ken really. so amazing!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...