Sorry Guys~

Assalamualaikum~


Minta maafla kepada siapa2 yang komen dan singgah blog ini. Buat masa sekarang, tak dapat nak membalas komen dan jejak korang. Busy yang amat sangat sampai sempat jenguk dan update blog ciput pendek ni je. Ingin bertanya khabar kepada semua follower2? Sihat ke kome? Nanti bila ku free, akan ku jejaki dan singgah blog korang. 

Pasal tag untuk contest and give away nanti akan ku terjah. Memang tak sempat. Lagipun badan ni tak sihat. Bukan boleh mgadap lappy ni lama2. Putar2 kepala. *macam pelik je ayat ni.

p/s : Thanks kepada yang sudi singgah dan komen. Heart korang! *bajet cam retis je kau ni

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

10 Cakap Saya Jadi Engineer:

sergeant keroro said...

selesaikan mana yang penting dulu :)

SayaAnim said...

di maafkan.. :)

SITI NOORNADIYANA said...

semoga cepat sembuh. :)

mr_mrs mikko said...

xpa2..
pelan2 k..
take ur time

-Mr & Mrs Mikko-

NasZ said...

xpe. kitorang faham.

MOHD NASER.com

Aimifiqa said...

@sergeant keroro hihi. ok. baru ade masa nk komen2 ni.

@SayaAnim thanks anim

@SITI NOORNADIYANA thanks.

@mr_mrs mikko hihi. btul tu. thanks korang

@NasZ thank sbb faham. tharu2~

iPai said...

moga sehat kembali ye aimi !!

Aimifiqa said...

@iPaithanks ipai :)

alif haris said...

tak sehat rehat je :)
kami mesti fhm ^^

Aimifiqa said...

@alif haris thanks sbb faham ek. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...