Rambut Untuk Raya?


Ragam keyword untuk hari ini. Maafla kepada yang search ye. Anda mungkin tidak dapat berjumpa dgn apa yang ingin di cari. 

Keyword #1

Nampak tak keyword yang rambut layer raya tu? Kelakar juga. Tapi mungkin si empunya diri yang nak cari tu ingin mencari style yang ingin digayakan pada hari raya nanti. Mungkin gaya hair-cut layer ini sesuai pada pagi raya

Sopan gitu. Cantik pun ada

Keyword #2

Yang telah dikotakkan itu. Mungkin ramai yang tercari-cari tutorial bagaimana nak iklan untuk 5/10/24 jam tu kan? Semenjak kebelakangan ini memang banyak keyword ini yang muncul.

Oleh itu, dgn bebesar hati, jika anda-anda ingin mendaftar untuk membuat iklan percuma. Sila ke SINI. Daftar secara percuma.


p/s : Harap dapat membantu ye. :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

15 Cakap Saya Jadi Engineer:

Innanie | Ariffin said...

ah... bertudung lagi cun kan. sopan dan kemas...

cik najihah said...

hahaha...diorang nak bergaye la tu aimi

NasZ said...

betul tu.bertudung pun cantik pe. manis je.

MOHD NASER.com

sergeant keroro said...

rambut layer untuk laki kot, hehe XD

Gimi said...

yep..stuju

Ezy Chiaki said...

ahaha..
mcm2 keywords..

utk button komen tu,
code yg last kene tukar..
try tgok btol2 code 2..
biar jdk same..
baru jadik..
=)

fadh leyanie said...

wah..memang lawa la,,mesti ramai nak buat style layer.

aimi adilah said...

btl ckp org ats nie ngeee:D

Aimifiqa said...

@Innanie | Ariffin haah kan. hihi. lg comel. bseri2 di pagi raya.

@cik najihah hihi. bgaye sakan la pgi raya nnt.

@NasZ haah. manis kan. lupe nk suruh depe pakai tudung je.

@sergeant keroro maybe. hihi.

@Gimi hihi. btul2.

@Ezy Chiaki ok. kalau tak jadi cne?

@fadh leyanie hihi. tula. tapi yg free hair je la.

@aimi adilah hihi. sy pun setuju aimi

saya_arief said...

haha..macam2 keywords yang melekat.
:D

Aimifiqa said...

@saya_arief taw xpe. hihi. lawak la kalo cek

muhamad hanif said...

wahahahaa,

aku nak cari style rmbut raya jugaklah..

iPai said...

betul2 .. ramai juga yang tanya pasal iklan 5 jam tuh .. tengah pelik juga, cam ne leh tau sendiri .. hahah .. pelik dah

Aimifiqa said...

@muhamad hanif hhi. nak ke? mohawk la. haha

@iPai hihi. mmg tgh hot search la tu. ihi

Anonymous said...

Please let me know if you're looking for a author for your weblog. You have some really great posts and I feel I would be a good asset. If you ever want to take some of the load off, I'd absolutely love to write some material
for your blog in exchange for a link back to mine.
Please blast me an email if interested. Cheers!
my website :: hair fall

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...