Wedding Gown Yang Superb!

Awesome sangat baju wedding ni, kenapa dikatakan superb? 
.
.
.
.
.
.
.
.
Sebab dibuat daripada belon, yang macam clown yang buat belon untuk budak2 tu. Yang macam ini.




Tapi, yang ini gaun diperbuat dengan belon yang berkualiti tinggi dan telah dicipta dengan pelbagai design. Memang cantik dan boleh di-booking untuk majlis perkahwinan nanti.


Tapi....


Syarat dia :


Jangan bagi kena sebarang objek yang tajam. 


It's your special day. Wear... balloons?






p/s : Macam ni kan senang, tak payah nak iron2, Tapi kena berhati-hatila. :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

21 Cakap Saya Jadi Engineer:

Ruzzezanie said...

comel nye gown dia. siyes!! 2nd last punye pic, cantik!! ada warna merah x? nak pki la masa kawin..hihi

# teruja ase nak pakai tapi mesti bakal suami akak bwk jarum punye.hahahaha

zaRain said...

1 je yg sy terpk... CEMANO DORANG SARONG BAJU NIH..hhahahahah

aimi adilah said...

nk try lh.. hihihihihi :D

NasZ said...

kreatifnya..lagipun cantik la.

MOHD NASER.com

aimie amalina said...

pehhhh
selamat ke idok pakai gaun nih..
hehehe

cik najihah said...

aimi..nak ajak aimi tuka link hihi

Cik Sara said...

comel.. tapi kalau kena jarum atau benda tajam memang terkejut tergempak, melompat pengantin..hehehe

Nava Krishnan said...

very creative and nice to look at but wonder how practical it will be to wear.

g.ta said...

wow..all gowns look too cool to be worn..=p

Aimifiqa said...

@Ruzzezanie hihi, wah2. kalo husband bawak jarum, apela nnt ye, hihi

@zaRain haah kan. terpikir jugak

@aimi adilah mesti best kan kalau try.

@NasZ hihi, nice kan.

@aimie amalina ntahla. hihi. selamat kut. tapi mcm x je.

@cik najihah tukar link kat mne?

Aimifiqa said...

@Cik Sara tula. kalo kene benda tajam, apelah yg terjadi kan?

@Nava Krishnan me too. Im thinking about that.

@g.ta yup. nice one dear, right?

Ezy Chiaki said...

ni tuto utk button komen yg comel tu..

http://getmedean.blogspot.com/2011/08/tutorial-buat-button-komen-yang-comel.html

=)

kalo pecah belon 2 cane?
erk.. dasat..
haha

Aimifiqa said...

@Ezy Chiaki thanks ye. tak dapat nk bayang. hihi

Eazy Izzuddin said...

creative...
tapi..
senang pecah tu..
xD

Aimifiqa said...

@Eazy Izzuddin hihi. bile pecah. ntahla cne. hahahah

Sarah Naiema said...

Cantik dan kreatif giler...

tapi kalau pecah semua macam mana la agaknye kan? kan? kan?

Kihkihkih^^

SITI NOORNADIYANA said...

yang last sekali tu sgt cantik! tapi kalo majlis kahwin kat malaysia ni mmg susah lah nak pakai mcm ni. panas, nnt baru pakai kejap dah meletop. :)

Miss A said...

ohmoooo,kreatif gilew kot si designer tuh :)

alif haris said...

hahahaha ..
ni kang ade yg pedajal bagi duri2 abes meletop ..

A'IM said...

klu lah ada sitempat kejadian memang nak keluarkan jarum banyak2..(terasa ingin mengatal disitu.haha)

Aimifiqa said...

@Sarah Naiema tula pasal. tak dapat byangkan~

@SITI NOORNADIYANA hiii. haah la, kene letak dalam aircond. tapi tak tentu juga kan.

@Miss A mmg kreatif dan unik

@alif haris hihi. tu mcm ye je.

@A'IM terserlah kegatalan di situ. hihi. kalau saya pun nak bawak jarum. tgk ape yg terjadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...