Peraduan Snap & Win - Duit Raya Untuk Blogger

Assalamualaikum...


Jom join ramai2 contest yang simple ini. Cuma perlu rajin ke blog empunya ni. Sbb nak snap number tu. :)



Hari nie hari Khamis, 4 Ogos 2011 bersamaan 4 Ramadhan, Blog Razis nak buat 1 peraduan. Peraduaannya macam peraduan sebelum ini. Jadilah pelawat bertuah dan menang wang tunai ataupun top up RM 10.00.




Caranya memang senang.
1. Snap dgn print screen bukti kemenangan no bertuah iaitu no 161,718. (Contoh seperti gambar di atas)
2. Buat entry kemenangan korang kat blog.
3. Emailkan link entry kemenangan ke goft85@gmail.com
4. Anda akan dihubungi untuk cara pembayaran hadiah melalui email.

Itu jer caranya. Kena tunggu sampai no bertuah 161,718 muncul dan snap cepat-cepat yer. Sapa cepat die menang wang tunai atau top up RM10.00. Boleh buat beli kuih raya nanti.

Nakkan hadiah lagi besar? Tunggu peraduan selepas ini.

**Hadiah Bonus untuk mereka yang menyebarkan peraduan ini.
1. Copy paste entry ini dan buat entry di blog anda.
2. Kemudian tinggalkan link entry di post ini.
3. Penulis bertuah yang dipilih melalui random.org bakal menang wang tunai atau top up RM10.00.
4. Pemenang bertuah dipilih setelah no. 161,718 di menangi. (Tak mustahil jika anda menang hit dan hadiah bonus).



p/s : Copy paste je entri dia. Sori tuan blog. Tapi saya join ye :) nak join klik gambar tu :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

3 Cakap Saya Jadi Engineer:

Razis said...

dtg verified entry snap & win kat blog razis. Semoga anda bertuah...

alif haris said...

hehe .. semoga berjaya mnjadi pelawat bertuah :)

Aimifiqa said...

@alif haris aminnn~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...