Segmen Nak Kumpul Link


Segmen lagi dari zeck. Jom join :)

p/s: tarikh tutup 11August11 :: 9am Klik banner nak join

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

28 Cakap Saya Jadi Engineer:

Nasz said...

wah..saya pun join gak segmen ni..hehe

MOHD NASER.com

ZWAN SABRI said...

segmen ni aimi buat ek?
camna org nak join segmen ni?
cecite cecite.. ;)

MySuaraBlog: Bergosip Di Bulan Ramadhan

Anonymous said...

alamak penuh lak iklan free kat atas tu XD hehehe

xpe2...len kali ade...eh btw mekasih join segment z nie ;)

Yanaa said...

waa..tbe2 terase nk join jugak..hehee

Aimifiqa said...

@NasZtula. nmpk nasz di ruang komen link tu.

@ZWAN SABRI oh ya, lupa la, ni segmen org lain, kalau nk join klik gambar yg kiut tu.

@zeeck hihi. kalao ade free letakla. hihi. welcome.

@Yanaa jomla join. best2.

S.A.I.N.A said...

join n dah follow awk dari segmen yg same ^^

http://antooungu.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Rean said...

hi! singgah sini dari Segmen Nak Kumpul Link :)

Aimifiqa said...

@Nur Saina (AntooUngu) thanks dear. i will cek u later. hihi. bz rght now. :)

Aimifiqa said...

@iMBobo hi Im bobo

ninie_azriena said...

ninie datang menerjah dari segmen z..
jom ikut ninie menerjah blog kawan-kawan yang lain..
salam persahabatan (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/segmen-zeeck-nak-kumpul-link.html

Nasz said...

singgah sini dari segmen zeck kumpul link.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Nilam suhana said...

hai, saya singgah sini, jom2 join segmen pertama saya...:)

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/08/segmensaya-nak-berkenalan-ngan-korang.html

Aimifiqa said...

@ninie_azriena ok. nnt terjah.

@NasZ hihi. sentiasa singgah.

@PeRmAtA bIrU hihi. nnt terjah ya.

Unknown said...

Singgah sini dari segmen zeckze dan follow :)jom dtg blog Cik POP :) kalo sudi , follow skali :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

Jom baca dan komen entri ini

Gatalnya majikan nie :P


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

Anonymous said...

hai hai XD list besar sudah keluar~ z ajak korang BW jom jom ;)

http://zeckze.blogspot.com/2011/08/list-besar-sudah-keluar-blogwalking.html

Cik Fatin said...

hye.singgah sini dari segmen same ;)

http://kisahperjalananfatin.blogspot.com/

"Aku"....Nurul Azren said...

woot.. woot...
cik reen datang melawat belog kamu dari segmen yang sama... sudi melawat n follow cik reen juga.. salam kenal dan salam ramadhan.
Love yaaa...

http://duniacikreen.blogspot.com/2011/08/segment-nak-kumpul-link.html

IYzee said...

lawat2 blog ni and follow

http://auliasurihani.blogspot.com/

~fsyakirah~ said...

singgah sini..=>
jemput dtang ke blog saye pulak..

Fatin Aqilah said...

aten singgah sini dr segmen yg sma.aten follow sini sekalikk.selamat berpuasa :)

Jemput singgah sini

najihahfara said...

singgah dari segmen z :)

aein~farhana said...

masa melawat..dr segmen z..=)
follow awk n klik2 nuffnang!=)

Nienyz Ayub said...

hye , singgah sambil follow kamu . maaf Nienyz lewat singgah blog kamu :)

jgn lupa singgah blog Nienyz jugax tau .
Salaam Ramadhan :)

Aimifiqa said...

thanks semua. nnt akan ku terjah.

Tajudin Rahmat said...

hye..
singgah sini dr segmen yg sama



http://sasidane.blogspot.com/2011/08/bw-join-segmen-na-kumpul-link.htm

Unknown said...

singgah dari segmen z. hehe :D

Unknown said...

singgah dari segmen z. hehe :D

zareliqa afiqa said...

yuhuu!! Iqa dtg terjah dari segmen yg sama.
Maaf lmbt dtg~ tayar keteapi pancit..eheee :D
Salam kenal^^
Jemput singgah,

http://zareliqaafiqa.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...