Vintage Background


Hari ini mau kongsi2 gambar yang menjadi minat dan tarikan saya dalam membuat background blog. Memang cantik la. Macam yang saya ni. Ceh perasan. Bakground ini membuatkan satu blog ini akan tampak lebih kemas dan macam kelas gitu. Eh yeke? Bagi pendapat gua la. Tak tahu la bagi korang, ape pendapat korang. Tapi yang tahu la kan, Memang terjatuh hati tengok wallpaper ni. Memang cantik dan bergaya. Dah macam fesyen pula rasenya.

Black + Grey Vintage
Background Pictures, Images and Photos


Pink
vintage Pictures, Images and Photos

Brown
Vintage Pictures, Images and Photos

Gold
Vintage Pictures, Images and Photos

Purple
Vintage Pictures, Images and Photos

Blue
blue vintage background Pictures, Images and Photos

Green
vintage background Pictures, Images and Photos

Maroon
vintage background Pictures, Images and Photos

Brown Again
Vintage background Pictures, Images and Photos

Grey
Vintage Background Pictures, Images and Photos

Red
Red Vintage Background :) Pictures, Images and Photos

Pink
Pinkish/Brownish Vintage Background Pictures, Images and Photos

Grey
vintage background. Pictures, Images and Photos

Pink
vintage background Pictures, Images and Photos


p/s : Semua cantikla. Boleh tukar setiap minggu ni. Hanya sekadar berkongsi. :)
Mau background atas ni klik je gambar. Kalau tak direct ke gambar kene cari dalam album la ye.

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

12 Cakap Saya Jadi Engineer:

eintan nurfuzie said...

skrg ramai yg pakai style cmni tuk background

rara pinkmafia said...

suke vintage.

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

suka kaler purple n pink tu..

mmg cntik bckground gtu..

Aimifiqa said...

@eintan nurfuzie betul2. nmpk stylo kan.

@rara pinkmafia me too. :)

@nuyui a.k.a miss NUSHA tau xpe. rase cam nk tukar tiap2 hari je. haha

eintan nurfuzie said...

2 LA..NMPAK CANTIK...TP CIK EN X BRANI NAK PAKAI...EHHEHE

Encik JI said...

cntik.. cilok la . boleh? hehe

Aimifiqa said...

@eintan nurfuzie nape tak berani nak pakai? hihi

Aimifiqa said...

@Encik JI silakan~ hihi. cilok je.

iPai said...

owh benda ni nama vintage ke ? duh .. baru nak tahu ..

khairul akmal azman said...

suke vintage
simple

Aimifiqa said...

@iPailebih kurang la. tapi secara betulnya. vector seamless pattern

@khairul akmal azman btul2. suke jgak hihi

Aimie ;) said...

saya amek satu yea ? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...