Octove?


Ha..Siapa tahu benda ni? *angkat kaki. Mesti yang ramai dah tahu. Tapi nak juga bagitahu bende ni.

Ia merupakan laman sosial juga seperti facebook. Yang semakin terkenal sekarang. 

 Octove komuniti sosial dalam talian yang selamat &dinamik. Octove lebih daripada satu rangkaian sosial yang mudah, ia adalah juga tapak rangkaian profesional untuk pemuzik, penari, pelakon, jurutera, pencari kerjadan perniagaan. *di google translate kan.


Tapi yang spesel kan, kat octove.com ini berdasarkan sistem point. Macam points nak isi minyak kat Esso. *mentang2 isi kat sini je. Macam biase la, kalau ade point2 ini, mestila boleh redeem hadiah kalau point tinggi, Best tak?


Point akan bertambah bila kita add friends, create group, events or apa-apa la. Dan hadiah pun mmg best dan lumayan. Boleh redeem tiket wayang, patung angry birds, t-shirt.

Nak join tak. Jom daftar kat sini ---> SINI

p/s : Nanti add la saya. Me

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

11 Cakap Saya Jadi Engineer:

NasZ said...

wah..ada baru lagi laman sosial? dasat2..tapi saya lebih minat blog lagi..hehe.

MOHD NASER.com

sergeant keroro said...

macam best jek, nanti la try usha.

hehe XD

Aimifiqa said...

@sergeant keroro hihi. nnt usha2 la ek. hihi

@NasZ btul2. hihi

Nazryn Mishar said...

nampak nice je . nanti ushar lah . :D

merahitujambu said...

blog lagi best!!!heheh..salam ramadhan

Far8 budak baik said...

perghhh baru tahu kot aku
pasl ni..waaahhhhhh..
mcm facebook ehhh...
tapi x sonok lahh baru nk mula..
hehe..pehh kauu..
pomot nmpk..
agagagaga =)

Aimifiqa said...

@Nazryn Mishar hihi. nnt usha dan try la. hihi

@merahitujambu hihi. tu pasti. ngehw

@Far8 budak baik hihi. yg penting yg last skali tu, pomot la.hii

nelly said...

nelly baru tau !
hahaha

Aimifiqa said...

@nelly nnt cuba la ye. hihi.

alif haris said...

eh nape alif baru tawu nih ..
aarrghh
ketinggalan zmn .. huhuhu

Aimifiqa said...

@alif haris ni yg nk bgtaw kat alif la ni. lepas ni bolehla sign up.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...