"Contest Blog Aku Kena Gigit by Coklateyes"


Mulakan bicara dengan serangkap pantun ;


Istana Taj Mahal tersergam indah.
         Cinta Shah Jehan pada Mumtaznya;
           Ku harapkan dapat menang dengan mudah,
                                         Sebab ku suka sama owner blognya.  *ok, tak jadi pantun

Maafla ya owner blog. Dah lama simpan entri untuk contest ini. Cuma baru hari ini dapat dirangka dan disusun semula ayat-ayat bagi tersusun dan rapi. 


 "Saya Suka Geget Blog Hanya Dari Mata kerana...semenjak saya jumpa blog ini, saya tertarik dengan isi yang dikupasnya dengan olahan yang bernas dan idea yang diberikan memang terkandung dengan ayat-ayat yang memang tak boleh diungkapkan lagi. Memang tepat dan penuh dengan fakta. *sesuai dgn kerjayanya nnati sbg lawyer.  Blog nya juga tersusun rapi dan kemas. Serius memang kreatif dari segi cara tersusun blog nya dari template, header, banner dan body post. Memang menawan. Tengok header pun dah terpikat. Teringin nak jumpa cik akak manis sebab beliau senior ku. Sama tempat perjuangan. *nanti kita date ya. Tidak jemu singgah ke blog rakan-rakan, dan selalu tinggalkan jejak tpak kaki nya di shout box. 


Mau tag :



p/s : Sapa2 nak join, klik banner di ats, tarikh tutup 15/8/2011 ye. :)

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

5 Cakap Saya Jadi Engineer:

cik najihah said...

tenkiu :)

NasZ said...

skemanya..hehe..

MOHD NASER.com

Green Apple said...

hai hai...
thanx sbb tag...:D
nt saya join

Innanie | Ariffin said...

time kasih sebab join contest saya, jangan lupa check nama dan url awak kat latest entry saya. Insya-allah malam ni saya semak semua entry dan ALL THE BEST!!!

salam sayang dari
Innanie Ariffin

yayath said...

hye fiqa!!congrates menang:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...