"BW SAMBIL TAMBAH FOLLOWER"


Tag dari Cik Innananie. Thank ya! :) 

Making Of.....Blog Ini

Terhasil akibat kebosanan melanda selepas zaman matrikulasi tamat. Maklumla banyak masa hendak dihabiskan tapi tak terhabis. Blog yang simple dan takdela gah sangat pun. Biase2 je. Blog ini tempat berkongsi pengalaman dan personal life sikit. Ada juga info sikit2, boleh dikira la. Tapi minat blog start bila muncul blog2 comel dan terjadilah blog ini yang semakin comel (perasan kau). Disebabkan blog, suka belajar coding2 ni dan juga mendesign2 header, kalo tak takde nye reti guna kedai buku tu. 

Follower? 

Blog yang best tak semesti nye tengok follower yang ramai. Betul tak? Janji ada follower yang setia dan tak jemu datang ke blog dan komen di entri saya. Sayang korang! Folower ni setakat ini alhamdulillah syukur dah mencapai 1K. Tak nak bangga sebab follower rmai. Hihi. Thanks yang sudi follow. :)

Nak tag..


p/s : Tarikh tutup pada 05/08/2011. Nak join klik header tu ye

Thanks for reading. Easily to drop comment here. Like also :)

7 Cakap Saya Jadi Engineer:

iPai said...

opocot .. kene tag .. hehehe

iPai said...

akan cuba ye .. nantikan .. hehe .. trima kasih sebab tag !!!

Aimifiqa said...

@iPaiwelcome :)

Noorul Amera Adnan said...

done follow u dari segmen yuyue :) follow me back : BW sambil tambah Follower

Aimifiqa said...

@Noorul Amera Adnan thanks :)

Green Apple said...

salam ramadhan & selamat menjalani ibadah puasa...

singgah dari segmen BW sambil tambah follower cik yuyue stories...

follow sini...jemput singgah ke blog saya..

http://ciksufarida.blogspot.com/2011/07/segmen-bw-sambil-tambah-follower.html

Aimifiqa said...

@Green Apple hihi. thanks sudi singgah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...